Residentie Victory

Het project is ideaal gelegen, op wandelafstand van het centrum van Willebroek en met een zéér goede verbinding richting Antwerpen/Brussel.

 

Willebroek is gelegen in het Scheldeland, deel van provincie Antwerpen en de naaste buur van stad Mechelen. Een goede verbinding met zowel Brussel als Antwerpen, maakt van Willebroek een uiterst centrale én gemakkelijk bereikbare gemeente. De gemeente bestaat uit Willebroek, de deelgemeenten BlaasveldTisselt en Heindonk en het gehucht Klein-Willebroek. Dankzij een mooi aanbod aan water en groen, is Willebroek de ideale plek om tot rust te  komen en te genieten van de natuur.

 

Willebroek is omgeven door water. De gemeente werd opgebouwd langs het Zeekanaal Brussel-Schelde en grenst aan de Rupel. Deze blauwe aders worden ook wel de levensbron van de gemeente genoemd. Dit uitte zich voornamelijk in het idyllische schippersgehucht Klein-Willebroek dat met zijn jachthavens en natuurgebieden vandaag nog steeds het Willebroekse Friesland wordt genoemd. Vandaag kunnen fietsers en wandelaars vanop de dijken en over de bruggen genieten van het water en de vele fauna en flora in en rond Willebroek.

 

Het provinciedomein Broek De Naeyer en het Broek in Blaasveld worden ook wel eens de groene longen van Willebroek genoemd. Samen met de verschillende parken, waaronder kasteeldomein Bel-Air en park ‘Den Blijk’, bieden deze plekken heel wat recreatiemogelijkheden voor iedereen die graag in de natuur wil vertoeven.

 

voor meer info kan u terecht op https://www.bezoekwillebroek.be/daswillebroek/

 

 

Fotogalerij

Residentie Victory Omgeving Willebroek
Residentie Victory Omgeving Willebroek
Residentie Victory Omgeving Willebroek
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan